Groot deel opbrengst Movember naar zaadbalkanker

Movember, de grootste organisatie die zich wereldwijd inzet voor de gezondheid van mannen, gaat samenwerken met KWF Kankerbestrijding.

Een groot deel van de opbrengst van Movember in Nederland zal dit jaar besteed worden aan onderzoeksprojecten van KWF voor zaadbalkanker. Ook een aanzienlijk deel gaat naar prostaatkanker. De projecten dragen bij aan genezing en een betere kwaliteit van leven voor mannen. Olympisch zwemkampioen Maarten van der Weijden is dit jaar het gezicht van de campagne.

Wat is Movember?

Het is dé maand waarin mannen en vrouwen over de hele wereld hun snor laten staan, of er één opplakken. Zo wordt er aandacht gevraagd voor een betere gezondheid van de man. Movember vindt jaarlijks plaats in de maand november.

Waarom jouw snor laten staan?

Je doet dit om zichtbaar te maken dat je meedoet aan Movember. Zo stel je jezelf open voor gesprek en je maakt anderen bewust(er). Daarbij werf je fondsen voor gezondheidsprogramma’s voor mannen. 

Move in Movember

Nieuw dit jaar is de actie 'Move in Movember'. Dans, fiets of ren elke 30 dagen van Movember. Daarmee zamel je geld in voor programma’s die bijdragen aan minder kanker en meer beweging bij mannen. Een win-winsituatie: lekker bewegen om anderen te helpen.

Doe een Donatie

Jouw donatie helpt ons om ons werk voort te zetten en financiert programma’s van wereldformaat die de levens van mannen redden en verbeteren.

KWF en Movember

KWF Kankerbestrijding is dit jaar officieel begunstigde van de MovemberNL-campagne. 70% van de ingezamelde gelden wordt besteed aan KWF-Movember onderzoeksprojecten naar zaadbalkanker en prostaatkanker. Doe ook mee. Neem een snor en/of 'Move'

www.movember.nl

Deel deze pagina via: